Zlatko Dalić i supruga Davorka vole se još od srednje škole.

Galerija


Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije najsretniji je u krugu obitelji.

Vezani članci Zoran Milanović Trenutak u kojem je Milanović zaboravio protokol: "Ustvari, ja ne znam gdje idem sad" Poljubac za kraj Po čemu će građani pamtiti Grabar-Kitarović? Jedni ističu kako je bila prva žena na čelu države, a drugi se prisjećaju nogometne utakmice i njezinih vokalnih nastupa

Izbornik Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji, supruge Davorke te sinova Tonija i Brune.

Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

A kratki predah od nogometnih obaveza, Zlatko je iskoristio kako bi sa suprugom navijao za hrvatsku tenisku reprezentaciju koja je jučer igrala meč protiv američke reprezentacije u sklopu Davis Cupa u Zadru.

Meč je trajao nešto manje od 5 sati, a izbornik se našao u ulozi vatrenog navijača, zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i skijašicom Janicom Kostelić koje su meč pratile tik do bračnog para Dalić.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
 

Izbornik je iskreno pričao i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno. A kad nešto jako želiš, to i ostvariš!

Bračni par Dalić najbolji je dokaz za to.