Još malo

Pripreme za veliko finale: Počinje izbor za Miss Universe Hrvatske 2020

Miss Universe 2020 Miss Universe 2020 Sam Mervar/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Universe Miss Universe 2020 +0 Miss Universe Galerija

Izbor za Miss Universe Hrvatske bit će održan 13. ožujka 2020. godine.

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 13.ožujka 2020. u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske Arijana Podgajski - 1 Inspirirana našom baštinom Miss Universe Hrvatske predstavila nacionalnu haljinu koju će nositi na svjetskom izboru ljepote u New Orleansu

Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.

U subotu su djevojke otputovale u Austriju, točnije u Graz gdje su odradile ostatak priprema. U Grand hotelu Wiesler odradile su prvo službeno fotografiranje portreta pred kamerom fotografa Sama Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo te stilisti Hairvetica iz Zagreba koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode.

Svaki korak finalistica za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Marka Uzelca, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji .

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019., a kojoj će od ovogodišnjih finalistica ona predati krunu Zlatarne Dodić saznati ćemo 13. ožujka.

Pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske samo će jedna djevojka steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kirk i Michael Douglas Cameron, Kirk i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Kirk Douglas (Foto: AFP) +0 Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Celebrity Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće ostati ništa, 61 milijun dolara pripast će drugima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene