U finalu izbora za Miss svijeta pobjedu je odnijela Indijka Manushi Chhillar. Naša misica Tea Mlinarić izborila je ulazak u top 40.

Galerija


Predivna Senjanka Tea Mlinarić branila je boje Hrvatske na finalnom izboru za Miss svijeta koji se koji se danas održava na otoku Hainanu u Kini. 

Vezani članci Slika nije dostupna A gdje je vozačka? Novopečena Miss po nagradu stigla nepripremljena Slika nije dostupna Čuvaj se senjske ruke: Tea predvidjela svoju pobjedu

18-godišnja Tea natjecala se u konkurenciji od 120 ljepotica iz cijelog svijeta. Prvotno je ušla među top 40 najljepših žena na svijetu, a naposljetku je zauzela 28. mjesto. Titulu Miss svijeta ponijela je predstavnica Indije, 20-godišnja Manushi Chhillar.

Tea se za izbor u dalekoj Kini pripremala mjesec dana, a nedavno je u kategoriji Top model osvojila visoko treće mjesto. "Presretna sam i prezadovoljna osvojenim trećim mjestom. Još uvijek traje euforija, ali moram se koncentrirati na ostale zadatke!", izjavila je Tea nakon visokog plasmana koji se danas nažalost nije ponovio.

 

A post shared by Tea Mlinarić (@teamlinaric9) on