Izbor za Kraljicu Zagreba 2021. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Galerija


Prethodna godina, bila je veoma izazovna i nepredvidiva, ali sve je spremno za izbor najljepše Kraljice Zagreba. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor - "Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Vezani članci Kraljica Hrvatske 2020. Nikolina Mirković Lijepa apsolventica Ekonomskog fakulteta Nikolina Mirković ponijela je laskavu titulu Kraljice Hrvatske! Ema Gračan Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda okupile su se brojne domaće ljepotice, modnom pistom prošetale Daniela i Ema Gračan

Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2021., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju i predstavljat će Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Inače, Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, "Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom "Kraljica Hrvatske“.

Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i legendarni voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde, grupa Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti moći uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Stoga rezervirajte datum 15.6. u 20 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno je u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske, koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je ujedno i povijesno za Republiku Hrvatsku.