Najstariji izbor

Rovinj postaje središte ljepote i glamura: Jedna će ljepotica ponijeti krunu Kraljice Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čak 15 prekrasnih finalistica izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta, iz raznih dijelova Hrvatske, odradilo je završne pripreme u Rovinju.

Čak 15 prekrasnih finalistica izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta, iz raznih dijelova Hrvatske, odradilo je završne pripreme u Rovinju.

Pogledaj i ovo Kraljica Hrvatske 2020. Nikolina Mirković najglamurozniji izbor ljepote Lijepa apsolventica Ekonomskog fakulteta Nikolina Mirković ponijela je laskavu titulu Kraljice Hrvatske!

Tom su prigodom bile na prijemu kod gradonačelnika Rovinja, gospodina Marka Paliage, koji ih je u društvu Martina Georga Cohna, gradonačelnika Leonberga, ugostio u gradskoj vijećnici. Mlade finalistice također su posjetile novouređenu Turističku zajednicu Rovinja, gdje ih je ugostila direktorica Odete Sapač.

Fotografiranje i snimanje za službeni katalog odvijalo se na više lokacija, uključujući grad Rovinj, Grand Park Hotel, Hotel Lone, ACI marina Rovinj te turistički brod i jahtu na kojoj su natjecateljice uživale. 

Rovinjski hotel Lone i ove će godine biti središte ljepote, datum održavanja same manifestacije je 5. prosinca 2019., a sve zahvaljujući izboru Kraljica Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji će se održati uz veliku podršku grada Rovinja, koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske za 2019. i turističke zajednice Rovinja.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom "Kraljica Hrvatske".

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Stoga je ovo i više nego savršen trenutak da se baš u Rovinju, okrunjenom gradu turizma, najavi izbor za Kraljicu Svijeta koji će se prvi put održati u Hrvatskoj.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mani Gotovac (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Neuništiva Mani: Dva puta se razvodila, spavala je na grobu vlastite kćeri, a najviše je vjerovala – u ljubav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene