Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izašao je i treći trailer za film 'Maleficent' s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Pripremite se... bit će opako!


Na sinoć održanim Grammyjima svoje mjesto našao je i novi Disneyjev film. Naime, objavljen je treći trailer za najavljivani blockbuster 'Maleficent' s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi koji je prikazan u vrijeme pauze. Već smo mogli zaključiti kako će nova verzija 'Trnoružice' biti opaka, a sada su u to i sigurni!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne mogu napustiti svoju obitelj' Slika nije dostupna Objavljena prva slika poznate zlice!

Angelina i njene isklesane jagodične kosti izazivaju jezu, no veći dio tog moćnog, zlokobnog osjećaja koji se budi u vama dok gledate Angie kako samouvjereno šeta kadrom može se pripisati Lani Del Rey i njezinoj sjajnoj izvedbi klasika iz Trnoružice – pjesme 'Once Upon a Dream' koja ima užasavajuće taman prizvuk.

Angelina Jolie želi na operaciju vena

Radnja ovog fantasy filma u režiji Roberta Stromberga vrti se oko  već svima znane priče Trnoružice, no iz perspektive zločeste vještice Maleficent.

Lik, koji je utjelovila 38-godišnja Angelina, prati princezu Auroru (Elle Fanning) od njezinog rođenja do njezinog odrastanja kada se dogodi tragedija, upikne se na vreteno i zaspe sve dok je ne probudi poljubac prav ljubavi.

Najnoviji je trailer ispunjen mnoštvom neobičnih likova, a posebno je zanimljivo vidjeti Angelinu u nešto drugačijoj ulozi u kojoj pokazuje svoju zločestu i definitivno zastrašujuću stranu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook