Obiteljske snimke Cobaina kao dječaka, a kasnije i one njegove obitelji pričaju još neispričanu priču.


Iduće godine na male ekrane stiže priča o slavnom glazbeniku ispričana na skroz drugačiji način. "Kurt Cobain: Montage of Heck" prvi je 'autorizirani' dokumentarac o Kurtu Cobainu. Film kuće HBO režirao je Brett Morgen, a prati život grunge zvijezde od njegovih najranijih dana u Aberdeenu pa sve do njegovog samoubojstva.

Vezani članci Frances Bean Cobain Nasljedstvo od 11 milijuna dolara bacila je u vjetar, a majka joj po nalogu suda godinama nije smjela prići Kurt Cobain (Foto: Pixsell) Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

Na filmu je surađivala i Cobainova kći Frances Bean Cobain, a odobrila ga je i Courtney Love otvorivši Morgenu cjelokupnu Kurtovu arhivu s kućnim snimkama, filmovima, zapisima iz dnevnika i slično.

Iza sebe je ostavio nešto što svijet nikada neće zaboraviti!

'Nedvojbeno, najbolji film koji sam pogledao na Sundanceu ove godine', smatra novinar Entertainment Weeklyja dok je Rolling Stone ustvrdio je kako je ovo najintimniji rock dokumentarac dosad.

Prema najavi, film će se sastojati 'dijelom od animacija, dijelom od glume', a mnogi već sada tvrde da je to dosad najbolje dokumentiran život Kurta Cobaina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook