Jedna posebna priča

Izabela Martinović u suradnji s legendom hrvatskog glumišta Žarkom Radićem snimila novi singl "Daj mi znak"

Izabela Martinović (Foto: PR) Izabela Martinović (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Martinović (Foto: PR) +0 Žarko Radić (Foto: Miranda Cikotić) Galerija

Žarko Radić svojim je baršunasto-dramatičnim glasom ovoj skladbi dao posebnu vrijednost.

Izabela Martinović i Žarko Radić nastupit će na Šibenskoj šansoni s odličnom pjesmom "Daj mi znak".

Pogledaj i ovo Izabela Martinović - 4 Baš su slične! Sestra Danijele Martinović pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i to zbog posebnog razloga, a nevjerojatno je kako i danas izgleda!

U pjesmi gostuje legenda Hrvatskog glumišta gosp. Žarko Radić koji je svojim baršunasto-dramatičnim glasom ovoj skladbi dao posebnu vrijednost!

Prethodni singl "Opusti se" odlična je preporuka i više je nego prigodan za ove vruće ljetne dane pa je normalno da je dobro zastupljen "red plovidbe" radio valovima. Taj uspjeh nije bio razlog da se Izabela prepusti ljetnom ljenčarenju nego se ozbiljno angažirala oko pripreme nove pjesme za nastup na festivalu Šibenske šansone.

Novi singl Izabele Martinović "Daj mi znak" snimljen je u suradnji s istim autorskim timom u sastavu: Marko Tomasović koji je autor glazbe, Lara Hajdarpašić teksta dok je Aleksandar Valenčić zaslušan za aranžman i produkciju.

U pjesmi gostuje legenda Hrvatskog glumišta gosp. Žarko Radić koji je svojim baršunasto-dramatičnim glasom u recitacijama koje donosi ova skladbi dao posebnu vrijednost! Žarka ćemo uskoro gledati i u novoj seriji samo na Novoj TV pod nazivom "Na granici".

Kako je uopće došlo do realizacije ove pjesme postoji posebna priča koju je otkrila sama Izabela:

"Pjesma je ustvari autobiografska i jako osobna te nije bilo u planu da se snimi. Međutim kada sam pročitala tekst, jako emocionalno sam je doživjela. Odlučili smo je snimiti te predstaviti na Šibenskom festivalu jer je autorica pjesme po mami iz Šibenika, tako da je priča vezana upravo za taj grad. Jako se veselim slorašnjem nastupu jer jako cijenim festival Šansone. Vrlo je iskren te prepun emocija između prekrasne publike i izvođača čime se stvori predivna fuzija osjećaja. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici te da će s užitkom slušati pjesmu Daj mi znak."

"Ljudi iz Rijeke su me zvali u vezi pjesme, poslali tekst i meni se odmah sve jako svidjelo. Izgledalo je moćno i učinilo mi se da mogu doprinijeti tom tekstualnom djelu. Izabela je odlično otpjevala i to me najviše privuklo suradnji", otkrio nam je Žarko kojeg ćemo uskoro gledati i u novoj seriji "Na granici" na Novoj TV o kojoj više možete pročitati ovdje.

Singl "Daj mi znak" možete preuzeti s web servisa: http://radio.dancingbear.hr/index.php/s/6DuzD0v3BQCIg1r.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene