Ljubav cvjeta

Naš nogometni reprezentativac otkrio presladak nadimak kojim zove ženu koju ljubi već godinama

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić proslavila je 26. rođendan, a na Instagramu je njezin suprug Mateo Kovačić otkrio čime ju je iznenadio.

Mateo i Izabel Kovačić jedan su od naših najljepših i najstabilnijih parova svijeta nogometa, a već dugi niz godina dokazuju kako je njihova ljubav nepokolebljiva. Poznaju se od ranog djetinjstva, a u vezi su već sedam godina. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Upoznali su se davnih dana u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a lijepa Izabela pjevala je u crkvenom zboru. U istoj su se crkvi i vjenčali 2017. godine, a osjećaje se očito ne libe pokazati pred cijelim svijetom jer često objavljuju zajedničke fotke na Instagramu, a sada je Mateo otkrio i slatko iznenađenje koje je priredio svojoj Izabel. 

Naime, njegova draga proslavila je 26. rođendan, a Mateo je detalje proslave podijelio s fanovima na Instagramu. Objavio je video Izabel kako puše svjećice na dvokatnoj torti, a u opisu je otkrio i nadimak kojim ju od milja zove. 

"Sretan rođendan, Belko moj", napisao je 25-godišnji nogometaš uz video koji je podijelio. 

Brojni Kovačićevi prijatelji i fanovi pridružili su se čestitkama, a obasuli su i lijepu Izabel komplimentima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Belko moj ❤️

Objavu dijeli @ mateokovacic8

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene