uspješna izabel

Trudna supruga domaćeg nogometaša blista dok sa smiješkom pozira u vlastitoj odjevnoj kolekciji

Izabel Kovačić - 7 Izabel Kovačić - 7 PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 1 +0 Izabel Kovačić - 7 Galerija

Izabel Kovačić je jako bitan održivi razvoj kod njezinog brenda lunilou.

Izabel Kovačić i njezin suprug, nogometaš Mateo nedavno su potvrdili da će krajem godine prvi put postati roditelji. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Lijepa Izabel trudnički sjaj je pokazala pozirajući u svojoj lunilou kolekciji. U jednostavnoj majici na prugice, kratkoj traper suknji i sa slamnatim šeširom na glavi, pokazala je koliko je malo potrebno za dobar stajling. 

Izabel je u kosi imala blage valove, a njezinu kombinaciju je dodatno uljepšao njen osmijeh. Istaknula je da se nikad ne može pogriješiti s prugama i najobičnijom kratkom majicom. Udoban dizajn i luksuzno mekan 100% organski pamuk upravo je ono što ovaj odjevni predmet čini tako bitnim za garderobu. Usto, može se kombinirati uz sve. 

Održivi dizajn je nešto u što Izabelin brend lunilou ulaže jako puno truda. Pažljivo se dizajnira svaki komad kako bi bio najudobniji te kako bi omogućio jednostavnost pokreta i udobnost kretanja. 

Ljetne radosti ne mogu proći bez lunilou kupaćih kostima pa tako na njihovoj stranici www.lunilou.com pronađite posebne popuste na upravu tu kolekciju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene