Zavodljiva kombinacija

Supruga domaćeg nogometaša zaintrigirala prijatelje seksi svilenom haljinom i pozom

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić oduševila je prijatelje i fanove svilenom haljinom s velikim izrezom u kojoj je pozirala.

Izabel Kovačić (26) zavodljivo je pozirala u bijeloj svilenoj haljini s velikim izrezom s prednje strane nogu. Supruga nogometaša Matea Kovačića (25) podijelila je fotografiju na Instagramu i uz nju stavila samo kratak opis - san. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je uz bijelu haljinu kombinirala crne štikle, zlatnu narukvicu i raspustila dugu smeđu kosu. Fotografija je oduševila njezine prijatelje i fanove.

"Pogodila si cijelu kombinaciju. Prelijepa, kraljica. Gdje si kupila tu haljinu?" komentirali su. Izabel je ranije objavila fotografiju u istoj haljini i štiklama, no tada se vidio tek donji dio njezinih nogu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dream

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Nije teško pogoditi moju omiljenu odjevnu kombinaciju. Svilena haljina i slatke štikle", istaknula je mlada poduzetnica. Supruga hrvatskog reprezentativca prošle je godine pokrenula svoju beauty liniju za jedan trgovački lanac, a ranije je osmislila kolekciju odjeće za djecu.

Izabel se u lipnju 2017. udala za nogometaša u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Supružnici su se u toj crkvi i upoznali. Naime, Izabel je pjevala u zboru, dok je Mateo bio ministrant.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene