Skriva li tajnu?

Britanci ju jedva čekaju, Španjolci tuguju za njom, a Hrvati pričaju o pozi u kojoj se ponovno fotografirala

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić i službeno je potpisao ugovor s nogometnim klubom Chelsea, čime je njegova supruga Izabel postala engleska WAGS-ica.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i službeno je postao novi igrač Chelseaja.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Chelsea je tako i službeno potpisao Kovačića u vrijednosti od 45 milijuna eura, a nogometaš će pod ugovorom biti 5 godina, točnije do 2024. godine.

Dok je svim zaljubljenicima u sport i nogomet to bila vijest dana, drugima je to bila činjenica da je njegova zanosna supruga Izabel i službeno postala engleska WAGS-ica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Simbolično, atraktivna plavuša danas je objavila fotografiju s luksuzne jahte u pozi koja neodoljivo podsjeća na odlazak i nove početke, a dok su joj Britanci zaželjeli toplu dobrodošlicu, Španjolci su u komentarima izrazili žaljenje za njezinim službenim odlaskom.

Hrvatskoj javnosti nije promaknula to da je Izabel ponovno pozirala okrenuta s leđa, što povezuju s činjenicom da skriva trudnoću. Podsjetimo, Izabel je sama prije nekoliko dana fotografijom na Instagramu iz helikoptera potaknula glasine o tome da ona i Mateo očekuju prvo dijete.

Odjevena u usku sportsku majicu i kratke crne tajice, Izabel na fotografiji preko trbuha ima svezan sigurnosni pojas, no i to kako joj on stoji potaknulo je obožavatelje na raspravu o tome je li ljepotica trudna. "Jesi li trudna?", "Trudna", "Si trudna??" pisali su joj u komentarima, ali 25-godišnjakinja na njihova pitanja nije odgovorila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Nakon fotografije iz zraka, Izabel je objavila još nekoliko u raskošnim, dugim haljinama, a zanimljivo, na svakoj pozira s leđa, kao i na ovim posljednjima s jahte.

U drugom stanju ili ne, vjerujemo da će Izabel u Engleskoj postati još veća zvijezda... 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +6 Žanamari (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačicu Žanamari zgrozio užasni prizor iz plićaka: "Koliko retardiran i degutantan moraš biti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene