Izabel Kovačić, koja je rodila prije nekoliko dana, otkrila je ime svoga sinčića na Instagramu svog brenda.

Galerija


Izabel i Mateo Kovačić dobili su sina u ponedjeljak, a znalo se samo da će mu dati tradicionalno, kršćansko ime jer su oboje veliki vjernici. 

Vezani članci Izabel Kovačić i Dina Dragija - 4 Ljepotice naših nogometaša izgledaju kao blizanke: Umirale od smijeha dok su okidale selfieje Izabel Kovačić Izabel Kovačić konačno pokazala poveći trbuh, blista kao trudnica: "Tako si divna, blažena"

Mlada poduzetnica otkrila je u četvrtak prijepodne koje su ime dali bebi, na Instagramu svog brenda Lunilou. "Dobro došao u našu Lunilou obitelj, Ivane! Divno si stvoren, voljen i dragocjen u Njegovu pogledu", napisala je Izabel u objavi dio psalma 139

Inače, prema pisanju magazina Story, lijepa poduzetnica rodila je u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u 14:30 carskim rezom sinčića. Par koji je prvo krio trudnoću posljednjih je mjeseci pokazivao uzbuđenje na društvenim mrežama i Izabel je na svakoj fotografiji blistala u blaženom stanju.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina.

Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije

Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi