Radi se o Izabel Kovačić, jednoj od najistaknutijih hrvatskih WAGS-ica.

Galerija


Supruga nogometaša Matea Kovačića nedavno je pokrenula dječji brend Lunilou.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Jedan od najmoćnijih i najljepših domaćih parova nakon dugo vremena objavio zajedničku fotografiju Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Okružen lijepim ženama: Mateo Kovačić pozirao sa suprugom Izabel i sestrom Jelenom

Radi se o Izabel Kovačić, koja je jedna od najistaknutijih hrvatskih WAGS-ica, a ljepotom i stilom nije osvojila samo Hrvate, već i Španjolce i Britance, koji su ju prihvatili kao svoju.

Naime, njezin suprug trenutačno je na jednogodišnjoj posudbi u nogometnom klubu Chelsea, a zanosna plavuša zbog njega se preselila u London. U svom prvom intervjuu koji je dala za Story.hr otkrila je kako provodi vrijeme u britanskoj prijestolnici dok njezin suprug trenira.

"Posljednjih nekoliko mjeseci bili smo prilično zauzeti traženjem stana u Londonu pa sada napokon možemo odahnuti i opustiti se u vlastitom domu. Inače često putujem zbog brenda – nabava materijala, sastanci u Zagrebu i Švicarskoj. Najviše se družimo s obitelji, koja nam često dolazi u posjet, gdje god mi živjeli u tom trenutku."

Izabel tvrdi da joj obitelj najviše nedostaje te da ju uistinu sretnom čine male stvari. "Kada si sretan, nema te odjeće ili šminke koja to može nadmašiti", zaključila je Izabel, koja je poznata po minimalizmu kada su u pitanju te dvije stvari. "Čista kosa, čisto lice i možda malo ruža. Meni dosta."

"Španjolke su prekrasne, no smatram da se od naših djevojaka može puno više naučiti o stilu i ljepoti", zaključila je. 

Glumica i danas ima traume od jezivih fotografija na koje ju je prisilila majka sa samo 10 godina

GQ do kraja skinuo najstariju Kardashianku koja izgleda bolje i od 21-godišnje Kylie