Savršenstvo!

Lijepa Izabel u minijaturnoj suknjici pozirala na egzotičnoj lokaciji, a goli trbuh nikome nije promaknuo!

Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 6 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Galerija

Izabel Kovačić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s Maldiva i pokazala kako uživa na jednoj od rajskih plaža.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, lijepa Izabel Kovačić pohvalila se na profilu na Instagramu da uživa na dalekim Maldivima i to u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

29-godišnja Izabel čiji stil inspirira tisuće njezinih pratiteljica na društvenim mrežama, objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u minijaturnoj suknji i rezanom kaputiću u kojem je otkrila i goli trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Savršenstvo", "Zgodna si", "Izabeeel goriš", "Tako lijepa", "Oduzimaš nam dah", "Top", "Prekrasna si", "Mamita", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Mateo je nedavno objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su pozirali dobrog raspoloženja, a zahvaljujući kapi koju je Mateo nosio, njegovih su ih obožavatelji usporedili s likovima iz popularne serije "Peaky Blinders".

Izabel i Mateo u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant, a u listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene