Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji sinčića Ivana prije nekoliko dana, a ona je sada fanove iznenadila s nekoliko objava na Instagramu.

Galerija


Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, prije nešto više od tjedan dana je postala majka, a na Instagramu je sada objavila nekoliko fotografija.

Vezani članci Izabel Kovačić - 1 Prelijepi doček kod kuće za Izabel Kovačić i njenog sinčića Ivana: Pohvalila se raskošnim prizorom Izabel i Mateo Kovačić Izabel Kovačić otkrila tradicionalno ime koje su ona i suprug Mateo odabrali za sina

"Daješ život onome čemu daješ energiju", stoji u njezinoj objavi, nakon koje se prisjetila i ljeta, za koje kaže da joj je najdraži dio godine.

"Listam fotografije i prisjećam se svog omiljenog godišnjeg doba", napisala je Izabel uz fotografiju na kojoj sama pozira u bijeloj haljini.

Izabel je sinčića Ivana rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a proteklog je vikenda otkrila kakav su doček ona i beba imali kada su se vratili kući.

Slavni domaći par pred oltar je stao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina.

U 64. godini pozirala samo u donjem rublju, ali ovaj njezin potez ima opravdan i smislen razlog