Šuška se, šuška!

Ipak skriva tajnu? Domaća ljepotica nakon glasina o trudnoći pozira samo tako da joj se ne vidi trbuh

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Za suprugu nogometaša Matea Kovačića, Izabel, već se nekoliko puta šuškalo kako je u drugom stanju.

Izabel Kovačić na Instagramu je prije nekoliko dana objavila fotografiju iz helikoptera i napravila totalnu pomutnju.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izgleda sasvim drukčije! Jednu od najljepših žena domaćih nogometaša znate kao plavušu, a sad je pokazala novu boju kose

Za suprugu poznatog nogometaša Matea Kovačića već se nekoliko puta šuškalo kako je u drugom stanju, a posljednje takve glasine pokrenula je ona sama neobičnom fotografijom na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Na njoj jedna od najpopularnijih žena domaćih nogometaša pozira u helikopteru i to u pozi koja je po mišljenju mnogobrojnih njezinih pratitelja naglasila njezin trbuščić.

Odjevena u usku sportsku majicu i kratke crne tajice, Izabel preko trbuha na fotografiji ima svezan sigurnosni pojas no i to kako joj on stoji potaknuo je obožavatelje na raspravu o tome je li ljepotica trudna.

"Jesi li trudna?", "Trudna", "Si trudna??" pisali su joj u komentarima, ali 25-godišnjakinja na njihova pitanja nije odgovorila.

Nakon fotografije iz zraka, Izabel je objavila još nekoliko u raskošnim, dugim haljinama, a zanimljivo, na svakoj pozira s leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Nova omiljena poza za fotografiranje ili lukavo skrivanje sretnih vijesti, vrijeme će pokazati. Trudnoća je ipak jedna od onih stvari koje se ne mogu predugo skrivati.

Pokažu li se glasine istinitima, mladom paru ovo će biti prvo dijete te kruna njihove ljubavi koja je započela prije više od 8 godina, a brakom je okrunjena 2017. godine. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton (Foto: Profimedia) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) +3 Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) Celebrity Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene