Ne krije ponos

Lijepa supruga Matea Kovačića u Velikoj Britaniji je prava zvijezda, pogledajte što joj Englezi pišu ispod fotke

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić je na Instagramu proslavila pobjedu kluba svojeg supruga Matea u finalu Lige prvaka.

Izabel Kovačić bodrila je svojeg supruga Matea s tribina u finalu Lige prvaka, a pobjedu njegova kluba Chelsea proslavila je na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Objavila je jednu fotku s travnjaka posutog plavim konfetima na kojoj joj se samo vide noge te je uz nju napisala: "Ovo je jako cool, ponosna sam", a zatim je podijelila i jednu svoju fotku s tribina.

Nasmijana i sređena, još je jednom poručila da je sretna zbog svojeg supruga, a njegovi fanovi iz Velike Britanije su je obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Predivna si kao i tvoj muž", "Hvala tebi i Mateu što dajete nadu navijačima Chelsea", "Ti si razlog zbog kojeg sam navijao za Chelsea", "Naša amajlija za sreću", pisali su joj Englezi, a mnogi su joj ispod fotke poručili i da zahvali Mateu na njegovoj igri.

Inače, Izabel i Mateo su se vjenčali 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. U siječnju 2020. godine dobili su sina kojemu su dali tradicionalno hrvatsko ime Ivan, a iako žive u Londonu, Izabel je rodila u Zagrebu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene