Izabel Kovačić je oduševila svoje pratitelje na Instagramu izgledom na novoj fotografiji na kojoj je pozirala sa sinom Ivanom.

Galerija


Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića (26), lijepa Izabel (28) na svojem je Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem Ivanom nakon što to nije napravila već duže vremena.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić zbog posebne prigode prvi put je pokazao sina, prizor je presladak jer malenog fotkanje baš i nije zanimalo Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel Kovačić čestitala Mateu rođendan, u fokus došla jedna sitnica s fotke i raznježila njezine pratitelje

"Majčinstvo je zasigurno jedna od najboljih stvari koja se može dogoditi jednoj ženi", napisala je uz fotku na kojoj sina drži u naručju. S njom su se složile mnoge njezine prijateljice, a Izabel je dobila i brojne komplimente na račun svojeg izgleda na fotki.

"Ljepotica", "Predivna si", "Bože, kako si lijepa", pisali su joj pratitelji koji su je obasuli i zaljubljenim emotikonima, a primijetili su i koliko je maleni Ivan narastao od zadnjeg puta kada je objavila njihovu zajedničku fotku.

Izabel i Mateo sina su dobili u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Ne može prestati dijeliti fotke pozadine svoje drage u tangicama, no neke je drugi prizor više zainteresirao

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas