preslatki su!

Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo

Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 1 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 1 Galerija

Izabel Kovačić je oduševila svoje pratitelje na Instagramu izgledom na novoj fotografiji na kojoj je pozirala sa sinom Ivanom.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića (26), lijepa Izabel (28) na svojem je Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem Ivanom nakon što to nije napravila već duže vremena.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Majčinstvo je zasigurno jedna od najboljih stvari koja se može dogoditi jednoj ženi", napisala je uz fotku na kojoj sina drži u naručju. S njom su se složile mnoge njezine prijateljice, a Izabel je dobila i brojne komplimente na račun svojeg izgleda na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Ljepotica", "Predivna si", "Bože, kako si lijepa", pisali su joj pratitelji koji su je obasuli i zaljubljenim emotikonima, a primijetili su i koliko je maleni Ivan narastao od zadnjeg puta kada je objavila njihovu zajedničku fotku.

Izabel i Mateo sina su dobili u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene