Izabel Kovačić i Dinu Dragiju veže blisko prijateljstvo.

Galerija


Obje su jedne od najistaknutijih i najljepših hrvatskih WAGS-ica.

Vezani članci Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Divna vijest za Izabel i Matea Kovačića: Ostvarila im se želja, krajem ljeta postat će roditelji! Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Okružen lijepim ženama: Mateo Kovačić pozirao sa suprugom Izabel i sestrom Jelenom

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija i supruga Matea Kovačića, Izabel, još su jednom pokazale koliko su bliske.

Iako se brojne djevojke i žene domaćih nogometaša druže na takvim događanjima, ove dvije atraktivne plavuše veže blisko prijateljstvo još iz vremena prije Rusije.

A čini se da je njihov odnos sve jači jer cure se trenutno provode po Londonu. 21-godišnja Dina tamo studira, dok se Izabel u London preselila zbog supruga Matea, koji je na jednogodišnjoj posudbi u tamošnjem klubu Chelsea.

Djevojke su i rado pozirale zajedno, a njihova je sličnost doista nevjerojatna. U ležernim izdanjima bez šminke cure su pokazale porculanski ten, plave oči i plave uvojke, a ovo nije prvi put da javnost komentira da izgledaju poput blizanki.

Fotografiju je na Insta pričama objavila Dina koja se uz studiranje bavi i manekenstvom. 

Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije

Tragedija i velika tuga: Čestitao kćeri 14. rođendan, nekoliko dana poslije ubijen na ulici