prikupila više od 20.000 lajkova

Izabel Kovačić čestitala Mateu rođendan, u fokus došla jedna sitnica s fotke i raznježila njezine pratitelje

Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Galerija

Izabel Kovačić objavila je fotografiju na kojoj s mužem Mateom Kovačićem pozira u liftu u sportskom izdanju i posvetila mu kratku čestitku.

Izabel Kovačić (28) posvetila je svom mužu, nogometašu kluba Chelsea Mateu Kovačiću objavu na Instagramu povodom njegovog 27. rođendana. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Sretan rođendan, mužiću", napisala je Izabel pokraj fotografije na kojoj pozira s Mateom u ogledalu u liftu i on ih fotografira. Oboje su u sportskom izdanju i po nogometaševoj jakni je vidljivo da su bili na kiši, a u rukama imaju i kave za van. 

Na slici je pažnju privukla i Mateova maska za mobitel na kojoj se nalaze on i Izabel. Naime, riječ je o fotografiji koja je snimljena na dan vjenčanja nogometaševe sestre Jelene iz 2018.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel je sliku iz lifta objavila i na Instagram storyju. "Slavimo skupa od 2010. Sretan rođendan", istaknula je. 

Njezina objava je u sat vremena prikupila više od 20.000 lajkova i mnoštvo komentara. "Jako lijep par", "Aaaa, fotkica na mobitelu", "Aaa. Koja fotka. Sretan ročkas", "Slatkice", komentirali su Izabelini pratitelji. 

Inače, supružnici su dobili sina Ivana u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene