Izabel Kovačić objavila je fotografiju na kojoj s mužem Mateom Kovačićem pozira u liftu u sportskom izdanju i posvetila mu kratku čestitku.

Galerija


Izabel Kovačić (28) posvetila je svom mužu, nogometašu kluba Chelsea Mateu Kovačiću objavu na Instagramu povodom njegovog 27. rođendana. 

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo Mateo Kovačić Mateo Kovačić podijelio fotku na kojoj su on i sin jednako odjeveni, a presladak prizor je rastopio njegove pratitelje

"Sretan rođendan, mužiću", napisala je Izabel pokraj fotografije na kojoj pozira s Mateom u ogledalu u liftu i on ih fotografira. Oboje su u sportskom izdanju i po nogometaševoj jakni je vidljivo da su bili na kiši, a u rukama imaju i kave za van. 

Na slici je pažnju privukla i Mateova maska za mobitel na kojoj se nalaze on i Izabel. Naime, riječ je o fotografiji koja je snimljena na dan vjenčanja nogometaševe sestre Jelene iz 2018.

Izabel je sliku iz lifta objavila i na Instagram storyju. "Slavimo skupa od 2010. Sretan rođendan", istaknula je. 

Njezina objava je u sat vremena prikupila više od 20.000 lajkova i mnoštvo komentara. "Jako lijep par", "Aaaa, fotkica na mobitelu", "Aaa. Koja fotka. Sretan ročkas", "Slatkice", komentirali su Izabelini pratitelji. 

Inače, supružnici su dobili sina Ivana u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe