Što vi mislite?

Cijeli svijet uzdiše za njom: Brazilska ljepotica malo toga ostavila mašti dok je uživala ispružena na ležaljci

Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Getty Images) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) +0 Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Galerija

Izabel Goulart uživa sa zaručnikom Kevinom Trappom na božićnom odmoru.

Brazilska manekenka Izabel Goulart maksimalno uživa u slobodnom vremenu, daleko od modnih pista, na vrućem pijesku otočića Sveti Bartolomej, dok joj društvo pravi zaručnik i slavni njemački nogometaš Kevin Trapp.

Pogledaj i ovo showbuzz Isklesana figura Poznata ljepotica pokazala savršene trbušnjake: Snimala se dok je šetala ulicom, divna i u sportskom izdanju

Pritom je 35-godišnja manekenka malo toga ostavila mašti dok je ispružena na ležaljci u minijaturnom bikiniju upijala zrake sunca i slušala glazbu. Njezino savršeno tijelo, a naročito zaobljena pozadina, mamili su znatiželjne poglede turista dok je ona lice pokušala sakriti iza sunčanih naočala i šilterice.

Vruću božićnu čestitku slavna je manekenka objavila na profilu na Instagramu i to fotografijom na kojoj pozira s Kevinom, u pomalo neobičnoj ali itekako atraktivnoj pozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Inače, Izabel i 6 godina mlađi Kevin nose titulu jednog od najatraktivnijih i najzgodnijih ljubavnih parova u svijetu slavnih i to nakon nekoliko godina veze, a prošle su se godine i zaručili kada je pala romantična prosidba u Grčkoj.

"Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kada upoznate nekoga tko vam promijeni život u svakom smislu, tada možete biti sigurni da je taj pravi", napisala je svojevremeno Izabel objaviviši sretnu vijest na društvenim mrežama.

Izabel, koja je rođena u brazilskom Sao Paulu, proslavila se diljem svijeta nakon što je postala zaštitno lice Viktorijinih anđelica 2005. godin, a svoju posljednju reviju za najpoznatiji brend donjeg rublja nosila je 2016. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Nikad rastrošnija Meghan zgrozila javnost iznosom koji je u 2019. potrošila samo na haljine...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene