Da je Brazil svijetu podario brojne ljepotice nije nikakva tajna, a među njima je i Izabel Goulart.

Galerija


Da je Brazil svijetu, posebno modnom, podario brojne rasne ljepotice, nije nikakva tajna.

Vezani članci Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Brazilska ljepotica u 38. godini pokazala tijelo božice, dok je zaručnik sigurno drži na oku Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Atraktivna brineta mamila poglede na plaži: Muškarci za njom uzdišu, ali ona voli samo jednog

Svakako najpoznatije Brazilke s modnih pista su Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen, ali i Izabel Goulart koja je od svih navedenih još uvijek aktivna na pistama.

34-godišnja bivša Victoria's Secret anđelica još uvijek radi punom parom, a poznata je i kao ovisnica o fitnessu, pa za njezinim čvrstim tijelom uzdišu i muškarci i žene.

Zaručnica njemačkog nogimetaša Kevina Trappa posljednjih dana nevjerojatnu liniju pokazuje upravo u rodnom Brazilu u koji je stigla zbog raskošnog karnevala koji je poznat u cijelom svijetu.

Karneval u Riu poznat je po svojoj golišavosti pa je i lijepa brineta štedila na krpicama, a u neobičnoj kombinaciji hlača i izrezane majice kratkih rukava još jednom pokazala čvrste trbušnjake po kojima je itekako poznata.

Tko ne bi volio imati ovakve trbušnjake za kojima bi se okretale glave kao za Izabel? 

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Oproštaj od majke: Karleuša je toliko shrvana da ne može govoriti, samo šuti i nijemo gleda u pod

Potresna fotografija s komemoracije: Jelena Karleuša neutješna je zbog smrti majke Divne