wow!

Nitko nije ostao ravnodušan na ovo izdanje jedne od najljepših žena, a tek kada se okrenula svima je zastao dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Goulart ovoga je tjedna na plaži u Brazilu mamila poglede u izazovnom badiću.

Bivša Victorijina anđelica, manekenka Izabel Goulart, od običnog je odlaska na plažu ovoga tjedna napravila pravu senzaciju. 37-godišnja ljepotica u rodnom je Brazilu mamila poglede te je odradila i snimanje, a obzirom na njezinu pojavu ne čudi što su se svi okretali za njom.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Na sebi je imala izazovni jednodjelni badić s tangama i otvorenim leđima koji je savršeno ocrtao njezinu isklesanu liniju, a mnogi su primijetili i trag od sunčanja u bikiniju. Velike crvene naočale za sunce i šaerni nakit koji je nosila samo su popunili njezino izdanje.

Goulart je odrasla u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti sa sestrom i braćom. Iako je danas jedna od najuspješnijih manekenki svijeta, Izabel nije imala lagano djetinjstvo. Zbog vitke figure kolege iz škole su je ismijavale te su je nazivali "žirafom".

Kada je imala 14 godina, s majkom je bila u kupovini, a frizerka joj je predložila da krene u manekenske vode. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odnijela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

Nosila je revije prestižnih brendova poput Givenchyja, Oscara de la Rente, Chanela, Ralpha Laurena, Dolce and Gabbane i Stelle McCartney. Goulart je krasila i brojne naslovnice svjetskih časopisa, a godinama je bila i Victorijina anđelica. Brojni časopisi su je proglašavali i jednom od najljepših žena svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene