Kakav par!

Ona se voli pohvaliti pikanterijama iz spavaće sobe, a on ju ni na odmoru ne ispušta iz ruku

Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +0 Izabel Goulart i Kevin Pratt, Neymar (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Goulart i Kevin Trapp uživaju na odmoru u Grčkoj, koja im je jedna od omiljenih destinacija, gdje su prije dvije godine pale i zaruke.

Jedan od naljepših parova na svijetu, brazilska manekenka Izabel Goulart i njemački vratar Kevin Trapp doputovali su na odmor na grčki otok Mykonos, koji je poznat kao jedna od njihovih omiljenih ljetnih destinacija.

Pogledaj i ovo showbuzz Isklesana figura Poznata ljepotica pokazala savršene trbušnjake: Snimala se dok je šetala ulicom, divna i u sportskom izdanju

35-godišnja Izabel i njezin pet godina mlađi zaručnik ne odvajaju se jedno od drugoga šećući se tamošnjim ulicama i kao uvijek privlačeći radoznale poglede koji ih posvuda prate. Tome zasigurno doprinosi i njezina besprijekorna linija i prirodna ljepota kojom se može pohvaliti, dok ju Kevin ne ispušta iz ruku.

Izabel, koja je rođena u brazilskom Sao Paulu, proslavila se diljem svijeta nakon što je postala zaštitno lice Viktorijinih anđelica 2005. godine. Svoju posljednju reviju za najpoznatiji brend donjeg rublja nosila je 2016. godine., a čim se pojavila na modnoj sceni, prozvali su ju novom Gisele Bündchen.

Umirovljenoj Victorijinoj anđelici osim na poslovnom planu ide i na onom ljubavnom. Prije dvije godine pale su i zaruke na odmoru u Grčkoj, a Izabel je baš u to vrijeme otkrila i neke pikanterije iz njihove spavaće sobe.

"Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu biti prekrasna, srediti nokte i nositi najbolje rublje, no on neće biti zainteresiran. No kada pobjeđuje, baš i ne spavamo puno", priznala je lijepa Izabel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene