Zanosne brinete

Ne znamo koja je ljepša: Atraktivne ljepotice plijenile pažnju u golišavim izdanjima i umalo pokazale grudi

Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Bruna Marquezine Neymar (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Bruna Marquezine (Foto: Instagram) +0 Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Goulart i Bruna Marquezine proteklog su se vikenda zabavljale u Rio de Janeiru.

Na ovim su ljepoticama bile sve oči.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart Wow! Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

Raskošni karneval u Rio de Janeiru već je godinama poznat po golišavim ljepoticama i glamuroznim kostimima koji se mogu vidjeti u šarenoj povorci.

Svake godine karneval vrvi i brojnim poznatim ljepoticama, a među 70 tisuća ljudi u areni Sambadrome proteklog su se vikenda posebno isticale manekenka Izabel Goulart te glumica i model Bruna Marquezine, koja je poznata i kao bivša velika ljubav poznatog nogometaša Neymara da Silve Santosa Júniora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Poznato je da niti jedna od njih nema problema s golotinjom, ni na naslovnicama časopisa ni na društvenim profilima, a cure su i ovoga puta posebno pripazile da sve oči budu upravo na njima.

Tako su se obje odlučile za kombinacije koje su otkrivale njihova poprsja, a sudeći po fotografijama, odlično su se provele.

Ovoga puta s njima nisu bile njihove jače polovice. Podsjetimo, Izabel se prošle godine zaručila za svog dugogodišnjeg partnera, njemačkog nogometaša Kevina Trappa, dok je Bruna godinama bila u burnoj vezi s Neymarom, koji se unatoč brojnim prekidama do listopada 2018. godine nije mogao odvojiti od zanosne brinete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brunamarquezine) on

Podsjetimo, par se upoznao 2012. godine na karnevalu, a počeli su se viđati ubrzo nakon toga. 2013. godine imali su prvi duži prekid, a navodno je slavna ljepotica bila ta koja je prekinula odnos te mu slomila srce. I dok je on tugovao za, kako ju je sam nazvao, "ljubavi svog života", Bruna se odlično zabavljala i putovala.

Njegovi prijatelji tada su se zabrinuli da bi ga Bruna mogla uništiti, no par se pomirio nakon nekoliko mjeseci. 2016. uslijedio je još jedan prekid, no par je ponovno našao način kako da se spoji na dočeku Nove 2017. godine u New Yorku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brunamarquezine) on

Šuškalo se i kako je nogometaš jednom prilikom zaprosio glumicu, no umjesto da pristane, ona je prekinula s njim. To im je bio treći prekid, a oboje su u listopadu 2018. godine potvrdili onaj konačni. Neymar je ubrzo našao utjehu u mladoj manekenki i vlogerici Mari Tavares, dok se za Brunu još ne zna je li itko drugi osvojio njezino srce.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Opasan dekolte Rakitićeve Raquel za njegov rođendan, nogometaš ne skriva koliko je ponosan na svoju ljepoticu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene