Ana Maras Harmander stradala je u petak kada je na nju pao dio scenografije koji je srušio vjetar.

Galerija Ana Maras Harmander - 10 Ana Maras Harmander - 9 Ana Maras Harmander - 8 +6 Ana Maras Harmander - 7

U ponedjeljak su se oglasili iz Kazališta Moruzgva da je tijekom predstave ozlijeđena glumica Ana Maras Harmander (39). 

Vezani članci Predstava \ Neobična najava premijere nove predstave Kazališta Moruzgva "Jel' tako, Zorane?“ Ana Maras Harmander - 9 Hoće li putovati i na koje destinacije su se naše domaće zvijezde odlučile za ovo ljeto? Ozbiljni planovi su u tijeku!

"Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret 'Preko veze' u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak. Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu", istaknuli su na Instagramu uz fotografiju Harmander s pozornice. 

Inače, i glumica se javila u ponedjeljak nakon nezgode na sceni. "Mentalne slike naspram stvarnosti u mračnoj sobi", napisala je Maras Harmander na Instagramu označivši da je u bolnici Firule u Splitu. Usto je istaknula da je život lijep, da je zahvalna te da treba iskoristiti dan. 

Pratitelji su glumici poželjeli brz oporavak. "Čula sam sve, nadam se da ste dobro. Drž'te se!", komentirali su. 

Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 10 Ivana Mišerić - 9 +6 Ivana Mišerić - 8

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju