Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mediji su se raspisali o tome da poznati redatelj Rajko Grlić snima dokumentarni film o Ivi Sanaderu.


Nakon tri godine Ivo Sanader izašao je iz Remetinca, a već se neko vrijeme šuška o tome da će o bivšem hrvatskom premijeru biti snimljen dokumentarac.

PRVO DAN NA SLOBODI Sanader sjeo u taksi, a novinarima poručio: 'Ne dajem izjave'

Vezani članci Ivo Sanader i odvjetnica Jadranka Sloković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Odvjetnica nije znala da je Sanader u bolnici: ''Bio je na visokim temperaturama u ćeliji okrenutoj prema suncu'' Mirjana Sanader slikala novinare ispred kuće obitelji Sanader (Foto: Dnevnik.hr) Sanaderova supruga Mirjana pojavila se na prozoru njihove kuće i fotografirala - novinare

Naime, mediji su se raspisali o tome da poznati redatelj Rajko Grlić snima dokumentarni film o Ivi Sanaderu. Glasine su se pojačale nakon što je jučer odvjetnica Jadranka Sloković snimljena kako snima bivšeg premijera pred zatvorom.

'To nije istina. Ja sam samo izjavio da je kamera koju je imala Jadranka moja kamera. I to je sve. Mislim da javnost nema pametnijeg posla nego se priča o nečemu što nije istina', rekao je Rajko za Dnevnik.hr.

Šuškanja o dokumentarcu krenula su kada je prije nekoliko godina sam Grlić viđen pred Remetincem kako snima Sanaderove odvjetnike Čedu Prodanovića i Gorana Suića, no tada je izjavio da snima za špicu za Motovun film festival i program ‘Kino Remetinec.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook