Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednjih desetak dana, Ivo Karlović je na kućnoj njezi u svom domu u Miamiju, a za njega brine supruga Alsion s kojom ima kći Jade Valentinu.


Tenisač Ivo Karlović prije nekoliko tjedana završio je u bolnici u Miamiju zbog virusnog meningitisa.

Ta vijest potresla je domaće i inozemne obožavatelje, a na svu sreću, Ivo je dobro reagirao na terapiju pa je ubrzo i izašao iz bolnice.

>> Kako je Ivo Karlović glavom izlupao tramvaj broj 14...

'Osjećam se puno bolje i izišao sam iz bolnice. Prvih tjedan dana bilo je dosta gadno, bio sam dezorijentiran, nisam mogao ni govoriti, a uz sve to, mučile su me snažne glavobolje. Također, imao sam i komplikacije zbog vađenja spinalne tekućine, ali sada je sve u redu. Oporavljam se dosta brzo, ali ne znam točno kada ću početi igrati turnire. Nadam se za mjesec ili dva. Sada je ipak najvažnije da se u potpunosti oporavim. Supruga i malena cijelo su vrijeme bile uz mene, sve smo zajedno prolazili, a sada, kako je meni bolje, i one su puno mirnije', prva je izjava tenisača Ive Karlovića otkako je potkraj travnja završio u bolnici u Miamiju zbog virusnog meningitisa, donosi časopis Story.

Posljednjih desetak dana, Ivo je na kućnoj njezi u svom domu u Miamiju, a za njega brine supruga Alsion s kojom ima kći Jade Valentinu.

Zbog njegovog oporavka odahnula je i obitelj u Hrvatskoj. 'Našim neprospavanim noćima došao je kraj i sad možemo početi misliti na ljepše stvari', ispričao je Ivin otac za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook