Ivka Tkalčec ima 64 godine, ali ima životnost i energiju upola mlađe oosbe. U showu Supertalent podijelila je nekoliko svojih šala i viceva koje voli zapisivati.

Galerija


Ivka Tkalčec ili Ivka Pozitivka je komičarka, a sveukupno ima 265 šala koje zapisuje u svoju bilježnicu. Svoj je talent otkrila kada joj je drugi suprug bio bolestan, pa ga je uz pomoć šala željela razveseliti. Sama živi već dvije godine, njezine kćeri žive u Zagrebu, ali redovito se čuju.

Ivkin dan započinje kavom, krunicom, nahrani mačka, pa slijede doručak i ručak, pa pije kavu sa susjedama.

''Supertalent za mene znači jedno ugodno druženje i da podijelim veselje, ispričam nekoliko viceva, da se malo nasmijemo'', rekla je Ivka prije svog nastupa.

Ivka je pripremila nekoliko prostih viceva koji su neke nasmijali, neke nisu, a Martini su bili mlao previše pa je Ivki ipak dala X još dok je pričala. No svejedno je ona za nju Ivka pozitivka.

''Imate jednu životnost, energiju, koja je zarazna, ali ja vam uvijek imam u vidu kad se mi emitiramo i tko nas gleda. Vi ste jedna strahovito draga Ivka pozitivka'', rekla joj je Martina.

Maji je sve bilo simpatično.

''Gospođo, vama je danas netko stavio nešto u piće. Vi ste ovoj emisiji dali jedan pečat. Ova sezona je puna odličnih kandidata i kad sam mislila da ne možemo dalje, vi ste samo dali pečat. Tako da top'', zaključila je Maja.

Janko se najviše smijao njezinu smijehu, a Davor je malo razmislio o svom komentaru.

''Ako vas gledam mrko, ne znači da sam crko, volim i ja viceve'', zaključio je Davor.

Ivku nećemo više gledati, ali njezine viceve zasigurno ćemo dugo pamtiti.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici showa.