Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević.


Umjetnik i frontmen grupe Teška industrija Ivica Propadalo vjenčao se proteklog vikenda. Nakon šest godina veze razmijenio je bračne zavjete s 28 godina mlađom Draganom Todorović. Slavlje je počelo još u subotu, kada su se vjenčali u Gradskoj vijećnici pred članovima obitelji, a nastavilo se u nedjelju. Održali su, naime, veliki tulum u muzeju Mimara.

Svadba Ivice Propadala i Dragane Todorović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL)
Svadba Ivice Propadala i Dragane Todorović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 7

Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević. Mladenka je zablistala u jednostavnoj vjenčanici, a mladoženja u elegantnom odijelu. Nakon što je DNEVNIK.hr prvi donio vijest o skorašnjem Propadalovom braku, Ivica nam je otkrio da se ovako nešto posebno ne događa svaki dan. Dodao je i da njemu i njegovoj partnerici nimalo ne smeta razlika u godinama.

Svadba Ivice Propadala i Dragane Todorović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL)
Svadba Ivice Propadala i Dragane Todorović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 3