Svatko ima svoje

"Moraš se napiti da šokiraš tijelo": Propadalo iznenadio teorijom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza Ivice Propadala desetljeća su uspješne karijere. Kao glazbenik puno je putovao i radio, no, srećom, zdravlje je i dalje sjajno! Iako se boji liječnika, na preglede ide redovito.

Ivica Propadalo gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat", gdje je otkrio ponešto o svojim navikama, dijetama i strahovima. Boji se ovaj 67-godišnjak liječnika, no ipak, ističe, ide na sistematske preglede. Osim što je operirao bruh i mandule, većih problema nije bilo. Kaže, njegov je najveći problem držanje dijete čitav život. Obožava crno vino i večere i tu nema mjeru. Zdrava prehrana preko dana, to da, ali navečer, kako kaže, ne bira.

Pogledaj i ovo Filip Detelić ''bilo je dosta'' Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

"Mislim da organizam mora imati nekakve šokove. Moraš ti njega šokirati, moraš se napiti. Zaista moraš se jednom u dva, tri mjeseca napiti da organizam očvrsne. Gledaš me blijedo nekako... Eto, to je moja teorija", ističe Propadalo. Problema ima i s dijetama, koje ne drži, već samo prepolovi količine vina i hrane. "Ja volim jako ribu, ribu jedem dva, tri puta tjedno. Volim povrće". Ćevapi su obvezno na meniju kad ode u Sarajevo. Usto, nikad nije volio teretane i fitnese. OtkrivaPropadalo da je njemu to sve dosadno.

Ono što mu nije dosadno, no čega se iznimno boji - jesu liječnici. "Užas! Užas, užas, užas. To mi je, ma ne znam, baš me plaši. Bojim se vađenja krvi, bojim se svega toga. Bojim se zubara", rekao je Propadalo. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene