Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz New Yorka se za Dnevnik Nove TV, povodom skorašnjih predsjedničkih izbora javio Ivica Kovačević


Ivice, u svom poslu si već godinama okružen najbogatijim ljudima New Yorka- kakvi su tvoji predizborni dojmovi, kakvo je ozračje u New Yorku uoči izbora?

Moram reći, vrlo je napeto. Izbori su za tri dana. Amerika je podijeljena na pola. Jedni su strogo za Hillary, drugi su strogo za Donalda Trumpa. Neki taj krug ljudi koje ja poznajem, tih jedan posto bogataša, su uglavnom orijentirani prema Trumpu.

Ivice, zbog čega je to tako?

Vezani članci Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Na lutriji je osvojio zelenu kartu, napustio Hrvatsku, a sad živi svoj san i glumi u hit-serijama! Američki predsjednik Donald Trump (Foto: AFP) Trump pokušao umiriti oluju kritika nakon sastanka s Putinom: Ipak prihvaća zaključke američkih agencija

Ja mislim da je to najviše zbog Hillaryne izborne porezne politike koja predlaže da se nakon izbora, nakon što ona postane predsjednica, uvede porez na sve one koji zarađuju više od 250 tisuća dolara godišnje, što će reći za one bogatije, da bi se rasteretio taj neki srednji sloj. Naravno Donald Trump isto ima dobar program za poreze, a to je da će biti ''great'', da će biti super.  Meni je to vrlo čudno da jedna osoba koja je već 30 godina u politici, koja je jako kvalificirana, koja se dokazala već mnogo puta, mora se uopće natjecati s nekim tko nikad nije držao ''office'', tko iza sebe ima tolike afere, koji je izbjegao plaćanje poreza proglašavanjem bankrota. Smiješno i čudno, ali nažalost istinito.

Kakvo ozračje vlada u Americi za Novu TV će u sljedećim danima donositi ugledni Hrvati od istočne do zapadne obale Amerike.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr