Ivica Kostelić pokazao je kako usklađuje svoje vježbanje i trenutke s djecom.

Galerija


Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić (41) na društvenim mrežama često otkriva kako izgledaju njegovi treninzi i vrijeme u prirodi, ali i kako provodi vrijeme sa svojom obitelji. 

Vezani članci Ivica Kostelić Tata na misiji: Kostelić prošetao s kćerkicama, skrenuo pažnju na zanimljiv detalj Poznati i adrenalin - 9 Otkrivamo koji poznati Hrvati ne mogu bez adrenalina: Penju se na Himalaju, skijaju po vulkanima, ne boje se brzine

"Počnite rano", napisao je Ivica na Instagram storyju uz fotografiju jedne od svojih 10-mjesečnih kćeri blizanki. Na slici se vidi kako malena hvata rukama šipku s utezima koja se nalazi dječjoj podlozi za pod. 

Kostelić je otkrio i da ga je taj prizor jako nasmijao stavivši emotikone kojima idu suze od smijeha. 

Inače, Kostelić je u prosincu prošle godine objavio fotografiju sa Sljemena na kojoj na snijegu pozira s kćeri Katom koja je sjedila u nosiljki na njegovim prsima. 

"Odobrili Kata i tata", napisao je u opisu i raznježio pratitelje koji su ga obasuli lajkovima i srcima u komentarima.

Ivica i njegova supruga Elin (35) u ožujku prošle godine dobili su blizanke koje su nazvali Kata i Jana, a zajedno imaju i sinove Ivana (5) i Leona (3). Kostelići su u braku od 2014. godine, a oduvijek su pričali da žele veliku obitelj, što im se ove godine i ostvarilo.

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!