Cijela Hrvatska oprošta se od velikog Olivera Dragojevića, koji je preminuo u jučerašnjim jutarnjim satima u 71. godini života, nakon izgubljene borbe s teškom bolešću.

Galerija


Cijela Hrvatska oprošta se od velikog Olivera Dragojevića, koji je u 71. godini života preminuo nakon što je izgubio borbu s teškom bolešću.

Vezani članci U Veloj Luci održan koncert u čast Oliveru Dragojeviću - 4 Održan koncert u čast neponovljivog Olivera Dragojevića: "Nitko ga neće naslijediti. I bolje", "Nama ljudi ulaze u kuću jer misle da je muzej" Mladi pjevaju Oliverove pjesme na trajektu za Velu Luku Dirljivi prizori s trajekta koji iz Splita plovi za Velu Luku: Mnoštvo mladih pjeva hitove legendarnog Olivera

Brojni glazbenici, glumci, političari, književnici, sportaši i drugi pripadnici javnog života podijelili su dirljive poruke upućene dragom Oliveru, u kojem mu iskazuju veliko poštovanje, čast i zahvalnost zbog svega što je učinio i kako je činio, a posebno emotivna poruka stigla je od Ivice Kostelića.

 

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Hrvatski skijaš podijelio je na društvenim mrežama video u kojem na gitari svira Oliverovu pjesmu “Malinkonija“.

“Danas nas je napustio čovjek i ostavio nam stotine pjesama nemjerljive vrijednosti. Kroz njegov topli i poseban glas pjevao je sentiment mediterana koji bi i stijenu rastopio. Na jednu njegovu pjesmu sam posebno slab i ne mogu je nikad odslušati do kraja, a da mi ne krenu suze. Ta je pjesma rekla sve o moru i slobodi što se uopće može reći. Poslije Olivera nikada neće postojati neki drugi Oliver“, napisao je Ivica u dirljivoj poruci.