Janica i Ivica Kostelić, sestra i brat s deset olimpijskih medalja po kojima su jedinstveni u svijetu sporta, ove su se subote bili su domaćini projekta Blessfood – Večera s porukom.


Sredstva prikupljena na ovoj Večeri s porukom Janica i Ivica Kostelić će donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb „Klaićeva“ i to za uređenje njihove kirurške sale za hitne operacije.

Janica Kostelić u Šangaju prisustvovala dodjeli nagrade Laureus, sportskih Oscara

Vezani članci Ivica Kostelić Ivica Kostelić podijelio s pratiteljima prizor iz privatnog života: "Odobrili Kata i tata" Slika nije dostupna POTUKLI I GEORGA LUCASA - priča o životu Janice i Ivice očarala je svijet

Prije samog početka večere, domaćini su se obratili prisutnima te posebno istaknuli humanitarni karakter projekta, naglasivši da Blessfood – Večera s porukom ne pridonosi samo onima kojima se daruje novac, već i onima koji ga daruju. “Ova ideja je sjajna i sretni smo što je i mi možemo podržati. Osim što imamo priliku donirati novac onima kojima je uistinu potreban, ovakva druženja u opuštenoj atmosferi donose inspirativne razgovore i nova prijateljstva', rekao je domaćin Ivica Kostelić.

Ivica je sve okupljene šarmirao sofisticiranim izgledom u odijelu s kravatom dok je Janica blistala u predivnom ženstvenom izdanju te je istaknula kako su upravo djeca osobe kojima najviše treba pomoć i napomenula koliko je počašćena što joj se pružila prilika da bude jedan od domaćina ovog događanja.

'Velika mi je čast biti dio ovog cijelog projekta. Ponosna sam što sam se priključila i mislim da ne postoji bolji način za spojiti ugodno s korisnim. Djeca su ta koja su nezaštićena te smatram da im treba svaka pažnja i moguća pomoć', izjavila je domaćica Janica Kostelić koja je zablistala u narančastoj haljini.

Premijera filma o Kostelićima 'Gnothi Seauton' u Zagrebu - Pratnja Brune Kovačevića plijenila pozornost

Večeru s porukom dolaskom je podržao premijer Zoran Milanović te brojni prijatelji naših skijaških legendi među kojima i Bruno Kovačević, predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek i Nenad Eror, direktorica Media Servisa Silvija Londero i direktor narodnog radija Josip Plesić.

Večer se nastavila uz ugodno i prijateljsko druženje te uz slijed delicija restorana Mano 1. Janica je za goste odabrala tunu, dok je Ivica zaslužan za ostatak menija. Večeru je pratila i zanimljiva projekcija fotografija iz njihovog života – od njihovih dječjih dana do najvećih sportskih uspjeha kojima su ponosno predstavljali našu zemlju na svjetskim i olimpijskim natjecanjima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook