Fotografija je razveselila monoge koji su Ivicu i Janicu pratili od samih početaka karijere.


Ivica Kostelić je na Instagramu objavio sliku sa sestrom Janicom iz doba kad su bili djeca. Uz fotografiju je jednostavno napisao 'With my sis' (S mojom sekom). Fotografija je razveselila mnoge koji su karijere ovih supoješnih sportaša pratili od samih početaka.

Vezani članci Slika nije dostupna POTUKLI I GEORGA LUCASA - priča o životu Janice i Ivice očarala je svijet Slika nije dostupna Bivši dečko Janici Kostelić usadio jednu veliku ljubav

'Najvažnija mi je obitelj, da je negdje kraj mene te ako nisu i fizički prisutni, da će me to ojačati. Ta strana je kod nas bila naglašena i uvijek smo bili složni oko svega i što sam straija, to više to cijenim', rekla je Janica.

Janica: 'Važna mi je obitelj, što sam starija to je više cijenim'

Janica Kostelić ušla je u povijest sa četiri zlatne medalje osvojene na olimpijskim igrama, a Ivica je ponosni vlasnik Velikog kristalnog globusa. Ipak, bez obzira na sve uspijehe, Ivica i njegova sestra u zadnje vrijeme najviše uživaju u društvu Ivičinog sina Ivana s kojim su jednostavno oduševljeni.

'Mali čovječuljak i s njim se svi jako zabavljamo i dobro provodimo. Svi kažu super je mali zato jer je tvoj, ali stvarno je super'.

 

A photo posted by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook