Ivanka Trump, koja je savjetnica svom ocu, predsjedniku Donaldu Trumpu, pokazala je kako provodi vrijeme u domu s obitelji.

Galerija


Poduzetnica Ivanka Trump (38), poznatija kao kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (73), dala je ideju pratiteljima kako zabaviti djecu dok traja izolacija zbog koronavirusa. 

Vezani članci Donald Trump Trump odbio nositi zaštitnu masku, iako je obvezna: "Sramim se što je on predsjednik SAD-a" Donald Trump Sve Trumpove besmislice: Pije lijek za malariju, zaštitna maska mu ne treba, Amerikancima savjetuje da piju sredstva za čišćenje...

"Ostajanje s djecom kod kuće? Planirajte kampiranje u dnevnom boravku. Bacite plahtu za krevet preko zalijepljenih metli ili stalaka kako bi stvorili šator. Isplanirajte zajedno jelovnik i spakirajte sendviče, salate, bilo što u čemu uživate", savjetovala je Ivanka.

Istaknula je kako to iskušana aktivnost koja će zbližiti obitelj. "Podijelite i vi svoje ideje. U ovome smo skupa. Društveno distanciranje djeluje", napisala je Ivanka. Njezina ideja se svidjela fanovima i pohvalili su ju. 

"Izvanredna si", "Obožavala sam to raditi kad su mi djeca bila mala", "Imaš divnu obitelj", "Djeca su ti tako slatka", " komentirali su. Ipak, neki su iskoristili priliku da kažu što misle o njezinom ocu Donaldu. 

Inače, poduzetnica je od 2009. u braku s Jaredom Kushnerom (39) i imaju kćer Arabellu (9) te sinove Josepha (6) i Theodora (3). Ivanka i suprug rade za njezinog oca Donalda, odnosno njegovi su savjetnici. Taj potez je naljutio mnoge Amerikance i komentirali su ga klasični primjer nepotizma. 

Ivanka je svojedobno otkrila kako ocu najčešće savjetuje da se ostavi Twittera i prestane objavljivati što god mu padne na pamet. 

Zvijezda naše serije koju je publika obožavala rodila drugo dijete, a njezin muž otkrio spol i natuknuo ime