Ivanka Trump, koja je savjetnica svom ocu, predsjedniku Donaldu Trumpu, pokazala je kako provodi vrijeme u domu s obitelji.

Galerija


Poduzetnica Ivanka Trump (38), poznatija kao kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (73), dala je ideju pratiteljima kako zabaviti djecu dok traja izolacija zbog koronavirusa. 

Vezani članci Provjereno u varaždinskoj bolnici - 10 Provjereno donosi potresnu reportažu iz hrvatskog Bergama: ''Molio je da ga se uspava jer nije više mogao disati... Najgore je kad čuješ zvuk za koji znaš što znači'' Ivanka Trump - 2 Kontroverzni Trump jednom je prilikom sve sablaznio izjavom o vlastitoj kćeri, a ona je i osoba kojoj najviše vjeruje

"Ostajanje s djecom kod kuće? Planirajte kampiranje u dnevnom boravku. Bacite plahtu za krevet preko zalijepljenih metli ili stalaka kako bi stvorili šator. Isplanirajte zajedno jelovnik i spakirajte sendviče, salate, bilo što u čemu uživate", savjetovala je Ivanka.

Istaknula je kako to iskušana aktivnost koja će zbližiti obitelj. "Podijelite i vi svoje ideje. U ovome smo skupa. Društveno distanciranje djeluje", napisala je Ivanka. Njezina ideja se svidjela fanovima i pohvalili su ju. 

"Izvanredna si", "Obožavala sam to raditi kad su mi djeca bila mala", "Imaš divnu obitelj", "Djeca su ti tako slatka", " komentirali su. Ipak, neki su iskoristili priliku da kažu što misle o njezinom ocu Donaldu. 

Inače, poduzetnica je od 2009. u braku s Jaredom Kushnerom (39) i imaju kćer Arabellu (9) te sinove Josepha (6) i Theodora (3). Ivanka i suprug rade za njezinog oca Donalda, odnosno njegovi su savjetnici. Taj potez je naljutio mnoge Amerikance i komentirali su ga klasični primjer nepotizma. 

Ivanka je svojedobno otkrila kako ocu najčešće savjetuje da se ostavi Twittera i prestane objavljivati što god mu padne na pamet. 

Zvijezda naše serije koju je publika obožavala rodila drugo dijete, a njezin muž otkrio spol i natuknuo ime