zabavna ideja

Kći omraženog političara osvojila simpatije javnosti nesvakidašnjom objavom: "Izvanredna si"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanka Trump, koja je savjetnica svom ocu, predsjedniku Donaldu Trumpu, pokazala je kako provodi vrijeme u domu s obitelji.

Poduzetnica Ivanka Trump (38), poznatija kao kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (73), dala je ideju pratiteljima kako zabaviti djecu dok traja izolacija zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo showbuzz Suza suzu goni Ivanka Trump rasplakala se dok je slušala posljednji očev predsjednički govor, nije se mogla suzdržati

"Ostajanje s djecom kod kuće? Planirajte kampiranje u dnevnom boravku. Bacite plahtu za krevet preko zalijepljenih metli ili stalaka kako bi stvorili šator. Isplanirajte zajedno jelovnik i spakirajte sendviče, salate, bilo što u čemu uživate", savjetovala je Ivanka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Staying home today with kids?‬ ‪Plan living room camp out! ‬⛺️ ‪Throw a bedsheet over some taped together brooms or a rolling rack to create a tent. Plan a menu together and ‘pack’ sandwiches, salads ... whatever you enjoy. (S’mores optional, but recommended! 😜) ‪This is a tried and true activity that will also bring your family together for a meal!‬ Share your family friendly ideas below with #TogetherApart! We’re in this together! #SocialDistancingWorks

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Istaknula je kako to iskušana aktivnost koja će zbližiti obitelj. "Podijelite i vi svoje ideje. U ovome smo skupa. Društveno distanciranje djeluje", napisala je Ivanka. Njezina ideja se svidjela fanovima i pohvalili su ju. 

"Izvanredna si", "Obožavala sam to raditi kad su mi djeca bila mala", "Imaš divnu obitelj", "Djeca su ti tako slatka", " komentirali su. Ipak, neki su iskoristili priliku da kažu što misle o njezinom ocu Donaldu. 

Inače, poduzetnica je od 2009. u braku s Jaredom Kushnerom (39) i imaju kćer Arabellu (9) te sinove Josepha (6) i Theodora (3). Ivanka i suprug rade za njezinog oca Donalda, odnosno njegovi su savjetnici. Taj potez je naljutio mnoge Amerikance i komentirali su ga klasični primjer nepotizma. 

Ivanka je svojedobno otkrila kako ocu najčešće savjetuje da se ostavi Twittera i prestane objavljivati što god mu padne na pamet. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene