Ivanka Trump rodila je treći put i ne propušta priliku da se pohvali svojim savršenim životom.


Prije nekoliko tjedana obitelj Ivanke Trump proširila se za jednog člana. Ivanka Trump i Jared Kushner postali su roditelji Theodora Jamesa, a zajedničkom su se fotografijom odlučili pohvaliti i na Instagramu.

Vezani članci Koronavirus, bolnica Zastrašujući podaci o broju djece koja su izgubila roditelje ili skrbnika zbog korone: "Brojka je vjerojatno i veća" Instagram protiv stvarnosti - 14 Ljepota nije u očima promatrača, nego u rukama instagramuša: Snime 200 do 500 slika prije objavljivanja

'Naša prva fotografija peteročlane obitelji. Hvala vam na ljubavi i lijepim željama', napisala je Ivanka koja ne propušta priliku da se pohvali sa fotografijama svoje djece.

 

Our first picture as a family of five! Thank you for all of the love and well wishes.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

 

Poznata kćer još poznatijeg oca Donalda Trumpa, kandidata za američkog predsjednika, majka je četverogodišnje Arabelle Rose i dvogodišnjeg Josepha Fredericka, a sa Jaredom je u sretnom braku već sedam godina. Dvoje starije djece s veseljem su dočekali mlađeg bracu.

 

 

This is love! #bliss

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

'Moja kći vrlo je samostalna i samouvjerena i znala sam da neće biti problema s dolaskom još jedne bebe, ali brinula sam se za Josepha jer on je baš mamin dječak. No i on me oduševio, voli Theodoreu davati bočicu i stalno ga želi ljubiti', otkrila je nedavno u intervjuu za People.