GLADNA USPJEHA

ODREĆI ĆE SE SVEGA "Znam da ću doživjeti velike stvari"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najstarija kćerka Donalda Trumpa i dalje planira biti blizu svog oca.

Preostalo je svega par dana do svečane inauguracije američkog predsjednika Donalda Trumpa. Dok brojne osobe najavljuju prosvjed protiv kontroverznog Trumpa, njegova kći Ivanka Trump i dalje čvrsto stoji uz svog oca i spremna je pridružiti mu se u Bijeloj kući kao desna ruka.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav pogled Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu

Napušta obiteljsko poslovno carstvo

Ivanka Trump, bez ikakve sumnje, ima političke ambcije što dokazuje ostavkom na mjestu potpredsjednice odjela za razvoj i akviziciju unutar organizacije Trump. Nakon 12 godina planira odustati od vodećih pozicija u očevoj tvrtki i prodati sve dionice, piše Vanity Fair.  Ivanka navodno više neće ni voditi modni brend pod vlastitim imenom.

Da je već imenovala svoje zamjenike, Ivanka Trump objavila je na svom profilu na Instagramu. ''Ostavljam tim Ivanke Trump u dobrim rukama s predsjednicom brenda Abigail Klem. Teško je otići iz kompanije koja mi je tako blizu srca, ali znam da ću od njih doživjeti velike stvari''.

 

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Potpora supruga Jareda

Ivanka i njezin suprug Jared Kushner odreći će se svega prije nego što preuzmu novi posao, potvrdila je nedavno Kushnerova odvjetnica Jamie S. Gorelick za NBC News. Kushner se tako više neće baviti prodajom nekretnina i neće biti na čelu njujorških novina Observer koje posjeduje. Plan je da zasjedne u fotelju višeg predsjednikovog savjetnika.

Preseljenje u Wahington

Jared i Ivanka u posljednjim su pripremama za odlazak u Wahington. Kupili su kuću vrijednu 5,5 milijuna dolara u elitnoj washingtonskoj četvrti gdje će biti susjedi dosadašnjoj američkoj predsjedničkoj obitelji Obama. Novom sobom malene kćerkice Ivanka se pohvalila na svom Instagram profilu.

 

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

''Moj muž Jared i ja preselit ćemo se s obitelji u Washington, jer će Jared biti predsjednikov viši savjetnik. Planiram uzeti vremena kako bi naša djeca imala svoj novi dom i krenula u školu. Zahvalna sam za veliku podršku ljudi širom Amerike koji su podijelili svoje priče i ponudili ideje za proširenje mojih poslovnih aktivnosti. Želim biti uključena u obrazovanje i osnaživanje žena i djevojaka, stvarati teren za žene poduzetnice i kreatorice posla kako bi se skinuo dio tereta sa žena na radnom mjestu. Želim utvrditi najmoćnije i najprikladnije načine kako bih bila u službi naše države", napisala je Ivanka Trump na svom Facebook profilu.

Po svemu sudeći, Ivanka će pored Melanie Trump biti najmoćnija žena u Americi.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene