Ivanka Trump pokazala je kako izgleda život unutar Bijele kuće.


Iako su prve dane Donalda Trumpa u Bijeloj kući obilježili prosvjedi, to uopće nije utjecalo na bliske članove obitelji. Koliko im je lijepo pokazala je predsjednikova kći, Ivanka Trump.

Vezani članci Princ Harry, Jill i Joe Biden Komentar na intervju princa Harryja i Meghan Markle ima i Bijela kuća, otkrili su što američki predsjednik misli o svemu Joe i Jill Biden Stigla još dva člana Bidenove obitelji: Champ i Major, prvi u povijesti spašeni psi u Bijeloj kući

Ljepotica je objavila presladak video svog malenog sina Theodora Jamesa kako puže u Bijeloj kući. Dok kleči na podu, Ivanka zajedno sa svojom kćerkicom Arabellom uz riječi ohrabrenja potiče malenog na puzanje. U pozadini se vidi osoblje koje je bilo zauzeto svojim poslom tako da uopće nisu doživjeli malenog Theodora. "Puno velikih prekretnica je bilo ovaj vikend, a jedna od njih je svakako to što je maleni Theodore naučio puzati i to u Bijeloj kući", napisala je pored videa Ivanka.

 

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Lijepa majka troje djece čini se kako nikad ne miruje. Predsjednikova kći često objavljuje događanja iz privatnog života na društvenim mrežama.