Preuveličali?

Grijeh iz prošlosti: Amerikance zabavlja skandal Ivanke Trump

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanu Trump svojedobno je tražila policija. Uspaničeni Donald zamolio ih je da je pronađu jer je nestala.

I dok u obitelji Trump skoro svi imaju nezahvalan imidž, pozitivnu sliku o sebi donekle je zadržala Ivanka Trump. Lijepa, obrazovana, majka, supruga, poslovna žena - sve je ideale Ivanka ostvarila. Stoga joj američki mediji pronalaze "grijehe iz prošlosti". Tako priča o skandalu Ivanke Trump ovih dana zabavlja Amerikance.

Pogledaj i ovo showbuzz Suza suzu goni Ivanka Trump rasplakala se dok je slušala posljednji očev predsjednički govor, nije se mogla suzdržati

Aspen Daily News prisjetio se, naime, policijske potrage za Ivankom, koja je tada bila tinejdžerica. Naime, djevojka je tijekom jednog zimovanja nestala u Aspenu, a zabrinuti Donald odmah je njen nestanak prijavio policiji, koja je krenula u potragu. Bez mobitela, nije bilo tako lako otkriti njenu lokaciju. Opsežnom potragom Ivanka je ubrzo nađena, i to u hotelskoj sobi u društvu svog dečka.

Odmah je policija Ivanku vratila tati. Nije poznato s kojim je to mladićem dijelila hotelsku sobu, a ni koliko je godina točno imala. Ipak, poznato je da je s obitelji posljednji put u Aspenu boravila 1998., kada joj je bilo 17 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene