Ivanka rodila

Ponosna mama blista nakon poroda - Objavila fotku iz bolnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa poduzetnica Ivanka Trump rodila je svoje drugo dijete, a sada je sa svojim obožavateljima i podijelila fotografiju iz bolničke sobe s novorođenim sinom.

Mnoge slavne mame ne bi ni pomislile da objave svoju fotografiju bez imalo šminke iz bolničkog kreveta i to odmah nakon poroda, no to nije slučaj s lijepom Ivankom Trump.

Pogledaj i ovo showbuzz Koji šaljivac Pique se sa svima našalio! Shakira nije još rodila!

>> Ivanka Trump rodila drugo dijete!

Sretna i nasmiješena Ivanka blista od sreće! 'Dobrodošao s ljubavlju Joseph Frederick Kushner', napisala je Ivanka koja je ime sinu nadjenula po svojem i Jaredovom djedu. 'Oni su izgradili našu generaciju i simbol su patrijarhat u našim obiteljima.

'Jaredov djed Joseph je bio stijena. Njegov duh i osjećan za obitelj, kao i njegova radna etika i njegove vrijednosti želimo i svojem sinu. Moj djed Frederick, nije samo izgradio na tisuće domova, izgradio je i obitelj koja cijeni tradiciju', poručila je lijepa poduzetnica koja je na svijet donijela još jednog unuka Donalda Trumpa.

Na Instagramu je objavila i fotografiju svoje kćerkice kako drži svog malog brata. 'Arabella je ponosna velika sestra', kaže Ivanka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene