Jedna od svakako najzanimljivijih domaćih WAGS-ica jest supruga Domagoja Vide, Ivana, koja je ovih dana zbog Svjetskog nogometnog prvenstva još i više pod povećalom javnosti.

Galerija


Supruge i djevojke hrvatskih nogometaša posljednjih su dana pod povećalom javnosti.

Vezani članci Ivana Vida (Foto: Instagram) Supruga Domagoja Vide strastvena je navijačica: Njezin Instagram pun je seksi fotki u kockastim rekvizitima Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca!

To nimalo ne čudi s obzirom na veliki interes javnosti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koja ima velike šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Jedna od svakako najzanimljivijih domaćih WAGS-ica jest supruga Domagoja Vide, Ivana, koja je 2014. godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske. Njezin atraktivni izgled i dandanas joj osigurava popularnost na društvenim mrežama pa Ivanu tako na Instagramu prati više od 12 tisuća pratitelja.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram)

Tamo joj obožavatelji svakodnevno dijele komplimente na račun izgleda, no kao uvijek, ima i onih koji imaju zamjerke. Na jednoj od posljednjih fotografija koje je crnka objavila jedna joj je sljedbenica prvo dala kompliment, a onda joj je uputila kritiku.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram)

"Tako zgodna, a toliko pretjerala s tim ustima... Čemu to, šta će ti to, mlada si predivna i bez te pavunove guzice na licu!!!!", na što joj je Ivana uljudno i vrlo kratko odgovorila: "Hvala Vam na komplimentu svakako, ali o ukusima se ne raspravlja."

No to nije bila jedina rasprava koja se razvila ispod fotografije, jer se ubrzo krenuo komentirati video njezina supruga Domagoja, a pogađate tko ju je vodio? Ukrajinci i Rusi. I dok su ga Rusi vrijeđali, Ukrajinci su mu zaželjeli dobrodošlicu u njihovu zemlju.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram)

Podsjetimo, Domagoj i Ivana upoznali su se u jednom noćnom klubu 2013. godine, a kao kruna njihove ljubavi stigao je sinčić David u rujnu 2015. godine. Par je zbog trudnoće odgodio prvotni datum vjenčanja, a sudbonosno "da" izgovorili su 16. lipnja 2017. godine u Umagu.