Radi se o 70-godišnjoj Ivani Trump koja je ponovno prekinula vezu s 47-godišnjim Talijanom Rossanom Rubicondijem.

Galerija


Bivša supruga Donalda Trumpa ponovno je slobodna žena.

Vezani članci Joe Biden Dok Trump poziva pristaše da preokrenu rezultate izbora, Biden poziva na zajedništvo: "U ratu smo s koronavirusom, a ne jedni s drugima" Donald Trump Uoči važnog blagdana Trump ispunio tradicionalnu dužnost: ''Corn, ovime ti darujem puno pomilovanje!''

Radi se o 70-godišnjoj Ivani Trump koja je ponovno prekinula vezu s 47-godišnjim Talijanom Rossanom Rubicondijem.

"Još jednom sam slobodna žena. Imam slobodu raditi što želim, s kimželim i takav si lifestyle mogu priuštiti", iskreno je priznala Ivana koju s markantnim Talijanom veže prijateljstvo dugo 15 godina.

Podsjetimo, Rossano je bivši model, a 2008. godine par se vjenčao nakon 6 godina ljubavi. Domaćin vjenčanja bio je upravo Donald, a ono je stajalo 3 milijuna dolara te je na njemu bilo 400 uzvanika.

Godinu dana nakon par se odlučio razvesti i zabavljati s drugima, da bi svojoj ljubavi zatim dali drugu šansu.

Paru je sada presudila odvojenost. Naime, dok je Rossano većinu vremena provodio u Italiji, Ivana je bila u New Yorku, Miamiju ili St. Tropezu. Takav odnos na daljinu jednostavno im je prestao odgovarati, kako je sama priznala za Page Six.

Rossando je Ivani četvrti suprug, a njezin svakako najpoznatiji bivši suprug je sadašnji američki predsjednik Donald Trump s kojim je bila od 1976. do 1992. godine, a bivši supružnici imaju i troje djece: sinove Donalda i Erica te kćer Ivanku.

Ivana je otkrila i kako se više ne planira udavati, ali niti ljubavno povezivati s ikim.

"Sada samo želim biti slobodna žena. Uživam u muškom društvu i imam velik broj muških prijatelja s kojima mogu ići na ručkove, večere i humanitarna događanja", zaključila je.

Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala savršenu liniju na odmoru: Tko je osvojio njezino srce nakon razvoda?