O bivšima sve najbolje

ISPOVIJEST BIVŠE SUPRUGE 'Trump može ono što Obama nikad neće moći'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je njihova bračna veza pukla odavno, Ivana Trump je podrška bivšem suprugu u njegovoj utrci za američkog predsjednika.

Prvi turnir Rovinj Beach Polo u Rovinju doveo je brojne ljubitelje tog kraljevskog sporta, među kojima je i Ivana Trump. Američka bogatašica češkog porijekla i bivša supruga republikanskog kandidata Donalda Trumpa itekako zna uživati u životu.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Tragična sudbina Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

Američka poduzetnica i modna dizajnerica priznaje da će svaki trenutak iskoristiti za putovanje, a Hrvatska joj je jedna od dražih destinacija. Kako sama kaže, Istra joj je posebno prirasla srcu jer je u djetinjstvu upravo tamo ljetovala s roditeljima.

Danas je ona uspješna investitorica, vlasnica brojnih nekretnina diljem svijeta, spisateljica i globtroterica. Iza sebe ima četiri braka, a 1977. udala se za njujorškog biznismena Donalda Trumpa. Zajedno imaju troje djece i osmero unučadi, a rastati su se odlučili 1989. Zbog mlađe ljepotice Marle Maples.

„Sa svim bivšim muževima i momcima ostala sam u odličnim odnosima. Sa svakim je bilo lijepih i loših trenutaka i to se ne može izbrisati“, rekla je Ivana za Gloriu te otkrila da trenutno ne traži muško društvo.

„Imam dovoljno djece i unučadi, ne treba mi muškarac koji bi me financijski pomagao nego drug s kojim mogu izaći na ručak ili večeru“, kaže Ivana.

Iako je njihova bračna veza pukla odavno, Ivana je podrška bivšem suprugu u njegovoj utrci za američkog predsjednika.

„Mislim da će biti odličan predsjednik. Don će voditi zemlju kao biznismen i donositi odluke, što Obama ne može ni kad bi mu život ovisio o tome“, objasnila je te priznala kako ne pati za titulom prve dame.

„Ja jesam prva dama, uvijek ću biti prva gospođa Trump, a vjerujte mi zadnje mjesto gdje bih voljela biti je Washington“, kaže.

A osim nje, Donaldu su velika podrška i njegova djeca i unuci.

„Naša djeca su uz njega. Kad smo se razveli, dobila sam potpunu skrb nad djecom, a složili smo se da u kući može biti samo jedan gazda. Ako bih djeci nešto branila, a oni bi se požalili njemu, govorio je da će biti tako kako mama kaže“, otkrila je Ivana koja se trudila djecu od malih nogu naučiti pravim vrijednostima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene