Iako je njihova bračna veza pukla odavno, Ivana Trump je podrška bivšem suprugu u njegovoj utrci za američkog predsjednika.


Prvi turnir Rovinj Beach Polo u Rovinju doveo je brojne ljubitelje tog kraljevskog sporta, među kojima je i Ivana Trump. Američka bogatašica češkog porijekla i bivša supruga republikanskog kandidata Donalda Trumpa itekako zna uživati u životu.

Vezani članci Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Njoj je 70, njemu 47: Poznata bogatašica ponovno prekinula s markantnim Talijanom Ivana Trump i Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića

Američka poduzetnica i modna dizajnerica priznaje da će svaki trenutak iskoristiti za putovanje, a Hrvatska joj je jedna od dražih destinacija. Kako sama kaže, Istra joj je posebno prirasla srcu jer je u djetinjstvu upravo tamo ljetovala s roditeljima.

Danas je ona uspješna investitorica, vlasnica brojnih nekretnina diljem svijeta, spisateljica i globtroterica. Iza sebe ima četiri braka, a 1977. udala se za njujorškog biznismena Donalda Trumpa. Zajedno imaju troje djece i osmero unučadi, a rastati su se odlučili 1989. Zbog mlađe ljepotice Marle Maples.

„Sa svim bivšim muževima i momcima ostala sam u odličnim odnosima. Sa svakim je bilo lijepih i loših trenutaka i to se ne može izbrisati“, rekla je Ivana za Gloriu te otkrila da trenutno ne traži muško društvo.

„Imam dovoljno djece i unučadi, ne treba mi muškarac koji bi me financijski pomagao nego drug s kojim mogu izaći na ručak ili večeru“, kaže Ivana.

Iako je njihova bračna veza pukla odavno, Ivana je podrška bivšem suprugu u njegovoj utrci za američkog predsjednika.

„Mislim da će biti odličan predsjednik. Don će voditi zemlju kao biznismen i donositi odluke, što Obama ne može ni kad bi mu život ovisio o tome“, objasnila je te priznala kako ne pati za titulom prve dame.

„Ja jesam prva dama, uvijek ću biti prva gospođa Trump, a vjerujte mi zadnje mjesto gdje bih voljela biti je Washington“, kaže.

A osim nje, Donaldu su velika podrška i njegova djeca i unuci.

„Naša djeca su uz njega. Kad smo se razveli, dobila sam potpunu skrb nad djecom, a složili smo se da u kući može biti samo jedan gazda. Ako bih djeci nešto branila, a oni bi se požalili njemu, govorio je da će biti tako kako mama kaže“, otkrila je Ivana koja se trudila djecu od malih nogu naučiti pravim vrijednostima.