Podržava bivšeg

BISER IVANE TRUMP: 'Trebamo imigrante, tko će usisavati i čistiti za nama?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša gospođa Trump podržava Donalda u kandidaturi za predsjednika SAD-a. Iako ju je prevario, s njim je u dobrim odnosima.

Donald Trump mogao bi postati novi predsjednik SAD-a, a u toj ideji podržava ga i prva supruga Ivana. S njom je u braku bio od 1977. do 1992. godine, a brak je puknuo kada ga Trump Ivanu prevario sa Marlom Maples, s kojom je dobio kćerku Tiffany. Njihov brak završio je tom nevjerom. Upravo zbog toga, Trump se nije ranije kandidirao za predsjednika. 'Amerikanke su mene voljele, a njega mrzile, i tada je sve stavljeno na čekanje. Ali, uvijek se zabavljao tom idejom', rekla je Ivana.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Donald Trump - 5 Buran ljubavni život Propala su joj čak četiri braka, njezin posljednji suprug bio je puno mlađi od nje, a preminuo je prošle godine

Podržava ga danas u svemu, pa tako i kandidaturi za predsjednika, a podržava i njegove kontroverzne stavove o imigrantima. 'Nemam ništa protiv imigranata. Ali, zamislite da 19-godišnja imigrantica trudna preskoči taj zid, rodi besplatno u američkoj bolnici, dijete joj je automatski američki državljanin, a onda dovede i cijelu svoju obitelj. Ne plaćaju poreze, ne rade, dobiju državni stan i hranu. Tko plaća? Vi i ja. Nemojte me krivo shvatiti, trebamo imigrante. Tko će usisavati i čistiti naše kuće za nama, ako ne oni? Amerikanci to ne vole raditi', zaključila je bivša gospođa Trump.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene