Zmijski jezičak

Ivana: 'Ja bih bila savršena prva dama, ali što će napraviti s trećom damom?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako cijelo vrijeme pruža podršku svom bivšem suprugu tijekom predsjedničke kampanje, za njegovu sadašnju suprugu nema riječi hvale.

Ivana Trump bivša atletičarka, bivša manekenka, bivša dupruga Donalda Trumpa, a sadašnja uspješna poslovna žena, cijelo vrijeme podržava predsjedničku kampanju svog bivšeg supruga. Tijekom jednog nedavnog društvenog okupljanja, Ivani je prišla poznanica i rekla kako smatra da bi Ivana bila savršena prva dama u slučaju da Donald pobjedi na izborima. Kako upućeni tvrde, a prenosi 'Daily News' Ivana je dala vrlo zanimljivu opasku.

Pogledaj i ovo Melania Trump (Foto: Profimedia) Otkrit će pikanterije Intervju Melanije Trump koji će podignuti veliku prašinu: "Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu!"

 

'Da, slažem se, ali problem je u tome što će napraviti sa svojom trećom suprugom Melaniom. Ona ne zna pričati, ne zna držati govore, ne ide na okupljanja, partyje, čini se kako uopće ne želi biti dio svega toga', rekla je Ivana.

Hoće li bivša slovenska manekenka postati prva dama SAD-a...

Donaldova sadašnja supruga Melania vješto izbjegava medijsku pažnju i samo je jednom karatkom izjavom dala podršku svom suprugu. Ivana, pak, s druge strane tvrdi kako bi Donald bio odličan predsjednik jer bi napravio sve ono što sada zagovara i obećava. Uvjerena je kako bi se okružio sposobnim i pametnim ljudima. Ivana je navela i to kako smatra da je Donaldova druga supruga Marla Maples kriva za to što se on nije ranije kandidirao za predsjednika.

Donald je Ivanu prevario s Marlom i to je bio kraj njihovog braka i period u kojem ga je Amerika zamrzila. Ivana za sve ipak krivi Marlu, a ne Donalda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene