Godinama je tvrdila da se nikad neće udati!


Jedna od zvijezda nekadašnjeg talent showa Story Supernova, Ivana Radovniković, svoju je ljubav upoznala upravo zahvaljujući glazbi, a sada su uplovili u bračnu luku.

Vezani članci Rovinj Šampion hrvatskog turizma ni ovog puta nije podbacio: Do kraja rujna očekuju više od 3,2 milijuna noćenja, a ove su se sezone nadmašili sva očekivanja Ilustracija XL usne u bijegu - bizarna prevara u Istri: "Kako me danas pokrala žena patka!"

Ivana Radovniković se nakon deset godina veze u Rovinju udala za Stjepana Markovića.

 

'Dragi nasi SVI hvala vam od srca što ste bili uz nas i što ste bili toliko veseli i dobro raspoloženi, odličnog apetita, puni ideja, blesavi, ludi, kreativni, što nas niste tagali i sto ste poštivali naše želje. Pusa svima jer gibamo Javimo vam se u listopadu', napisala je na svom Facebook profilu.

Godinama je tvrdila da se nikad neće udati, a sada planira svadbu u Istri

Iako je godinama tvrdila da se nikad neće udati kada je Stjepan predložio brak, pjevačica nije dvojila ni trenutak. Srodne duše pronašle su se upravo kroz ljubav prema glazbi. 'Pa definitivno je to nekakav spoj na toj razini gdje se nađu nekakve dvije, romantične, definitvno umjetničke duše, koje se mogu međusobno nadopunjavati, mislim da je to bitno u svakoj vezi', kaže pjevčica.

Prije nego se vrate glazbenim projektima, par će ići na bračno putovanje u Portugal i Španjolsku, nakon čega nastavljaju svoju glazbeno-romantičnu priču na domaćem terenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook