Ivana Plechinger (FOTO: Pixsell)
Ivana Plechinger (FOTO: Pixsell)

Ivana Plechinger dirljivom objavom zahvalila je suprugu Bruni Kovačiću na 25 godina ljubavi.


Bivša pjevačica, a sada radijska voditeljica Ivana Plechinger proslavila je 25. godina ljubavi s glazbenikom Brunom Kovačićem. Tim povodom prisjetila se zajedničke prošlosti u kojoj nije uvijek vladala idila. Ivana je otvoreno progovorila o dramatičnim trenucima koji su iza nje i na svoj način zahvalila suprugu na bezuvjetnoj ljubavi koju joj pruža svih ovih godina. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

Ivana Plechinger (FOTO: Pixsell)
Ivana Plechinger (FOTO: Pixsell)

Vezani članci Ivana Plechinger Ivana Plechinger otvoreno o najtežim trenucima: "Osoba koja je mene dovela do moždanog udara je stvarno umrla" Ivana Plechinger Ivana Plechinger obznanila što ju je ogorčilo u izbornoj noći: ''Gledam kako virus nestaje s lica zemlje, što se događa?''

"Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas. “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je. Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On. #25godina", napisala je na Facebooku Ivana i mnoge ganula svojom objavom. Inače, Ivana i Bruno ponosni su roditelji dvojice tinejdžera - Jana i Viga i jedna su od rijetkih domaćih parova uz koje se nikada nisu vezali skandali.